Privacy

 

 

Met het oog op de inwerkingtreding van de Algemene Verordening Gegevensbescherming op 25 mei 2018 heb ik mijn privacy verklaring aangepast en eenvoudiger te begrijpen gemaakt. De wijzigingen zijn niet nadelig voor de clienten van Het Mentor HUIZ. Hieronder kunt u deze lezen:

 

Persoonsgegevens die Het Mentor HUIZ verwerkt

 

Het Mentor HUIZ verwerkt persoonsgegevens over u doordat u gebruik maakt van mijn diensten en/of omdat u deze gegevens aan mij verstrekt. Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk:

 

  • Voor en achternaam 

  • Geslacht 

  • Geboortedatum 

  • Geboorteplaats 

  • Burgerservicenummer 

  • Nationaliteit 

  • Land van herkomst 

  • Burgerlijke staat 

  • Adresgegevens 

  • Telefoonnummer 

  • E-mailadres 


 

Bijzondere persoonsgegevens en/of gevoelige persoonsgegevens 


 

Naast gewone persoonsgegevens verwerk ik ook bijzondere persoonsgegevens over u wanneer u gebruik maakt van mijn diensten en/of omdat u deze gegevens aan mij verstrekt. De volgende bijzondere persoonsgegevens worden gebruikt: 


 

- Medische gegevens

 

Verwerkingsdoelen/rechtmatige grondslag

 

De hierboven genoemde (bijzondere) persoonsgegevens worden verwerkt voor de volgende doelen:

 

  • Het Mentor HUIZ verwerkt persoonsgegevens wanneer ik hier een wettelijke grondslag voor heb. De wettelijke grondslagen zijn: toestemming, wettelijke verplichting, overeenkomst, en gerechtvaardigd belang. 

  • Verzorgen van het verzoek toepassing mentorschap.
  • Het verwerken van de beëindiging van onze dienstverlening. 

  • Telefonisch contact
  • Informeren over wijzigingen van mijn diensten 


 

Bewaartermijn

 

Het Mentor HUIZ zal de verzamelde persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is, of wettelijk geregeld is, om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens zijn verzameld. De bewaartermijn van de persoonsgegevens die ik verwerk is maximaal zeven jaar voor het papieren en digitale dossier, gerekend vanaf de dag na beëindiging van de dienstverlening.

 

Delen met derden

 

Het Mentor HUIZ verstrekt uw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van mijn overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met organisaties die uw gegevens verwerken maak ik afspraken om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van gegevens. Het Mentor HUIZ blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

Beveiliging

 

Het Mentor HUIZ neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, en andere ongewenste handelingen met persoonsgegevens tegen te gaan.

 

Rechten van betrokkenen

 

U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt hiertoe een schriftelijk verzoek indienen aan Het Mentor HUIZ, Postbus 185, 9400 AD Assen. Het is belangrijk dat u zich kunt legitimeren en kunt aantonen dat de gegevens die u wilt inzien, corrigeren of verwijderen daadwerkelijk van u zijn. Het is niet toegestaan om gegevens van andere personen in te zien.

 

Cookies

 

Het Mentor HUIZ gebruikt alleen technische en functionele cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan de website van Het Mentor HUIZ wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die ik gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kan ik hiermee mijn website optimaliseren. Daarnaast plaats ik cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat ik op maat gemaakte content kunnen aanbieden. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van de browser verwijderen.

 

Contact gegevens

 

Als u vragen heeft over deze privacyverklaring, neem dan contact op via info@hetmentorhuiz.nl

Natuurlijk help ik u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Mocht u er desondanks toch niet samen met mij uitkomen, dan heeft u op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.